Group Business Controller voor een zakelijke dienstverlener met een buy & build strategy

Utrecht
€ 80.000 - € 90.000 Per jaar

Cohedron is op zoek naar een Group Business Controller die gepassioneerd is over het begrijpen en verbeteren van bedrijfsprocessen. In deze rol ben je betrokken bij diverse strategische en tactische projecten die bijdragen aan de groei en efficiëntie van de organisatie.

Cohedron is een groep  die bestaat uit verschillende entiteiten in de detachering, consultancy en outsourcing. In deze rol ben je de sparringpartner voor een aantal van deze entiteiten en neem je de verantwoording om de processen verder te optimaliseren, coördineer je het budgettering en forecasting proces en draag je zorg voor diepgaande analyses om de business beter te begrijpen. Verder ben je betrokken bij verschillende projecten (bijvoorbeeld optimalisatie van het cashmanagement & herimplementatie AFAS en help je mee met de M&A activiteiten, zowel  bij een due diligence als met de integratie. Als Group Business Controller werk je nauw samen met de Group Finance Director en speel je een cruciale rol in de financiële gezondheid van Cohedron. 

Overige werkzaamheden:

 • Verantwoordelijkheid over het coördineren en verder uitwerken van het proces met betrekking tot budgetting en forecasting
 • Herimplementatie van het AFAS ERP-systeem, waarbij je zorgt voor een soepele overgang en optimalisatie van de bedrijfsprocessen
 • Actieve betrokkenheid bij M&A projecten, inclusief due diligence en post closing integratie
 • Het gebruik en verder ontwikkelen van Power BI voor datagedreven besluitvorming en rapportage
 • Samenwerken met verschillende teams en entiteiten binnen Cohedron om IT-oplossingen te implementeren die bedrijfsprocessen verbeteren
 • Analyseren van financiële data en opstellen van rapportages voor de directie  en andere stakeholders
 • Het oppakken van interne projecten en trajecten voor de verdere professionalisering van de financiële afdeling 

Profiel

Je begrijpt en optimaliseert graag processen en weet deze te vertalen naar begrijpelijke antwoorden. Je hebt een onafhankelijke persoonlijkheid, maar weet ook goed samen te werken binnen een team. Je bent proactief en praktisch, waarbij je niet alleen plannen maakt maar ook zelf de handen uit de mouwen steekt om problemen direct aan te pakken en oplossingen te implementeren. Je neemt initiatief en bent flexibel, bereid om verschillende taken op je te nemen en actief samen te werken met je team. Je bent iemand die zich graag breed ontwikkelt en ownership weet te nemen over projecten. Met jouw analytische vaardigheden en vooruitziende blik ben je in staat om strategische adviezen te geven en deze te vertalen naar concrete actiepunten.

Je hebt:
 • Een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op WO-niveau
 • Minimaal 6-8 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare rol
 • Affiniteit met IT is een must, ervaring met Power BI en AFAS is een pré
 • Ervaring met het managen van projecten
 • Kennis van budgettering-, en forecastingprocessen
Je bent:
 • Ondernemend en initiërend en denkt in processen
 • Accuraat, weet het overzicht te behouden en komt met oplossingen
 • Analytisch en in staat dat te vertalen naar de business

Aanbod

Bij Cohedron krijg je de kans om je volop te ontwikkelen binnen een vooruitstrevende organisatie waar technologische en sociale innovaties centraal staan. Je krijgt de mogelijkheid om te participeren in de organisatie en je komt terecht in een dynamische werkomgeving met een leuk team waar hard gewerkt wordt en men elkaar helpt. Er is daarnaast volop mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en verscheidene projecten op te  pakken.

Onze opdrachtgever

Cohedron is een toonaangevende dienstverlener voor de publieke sector in Nederland. Met meer dan 1.500 medewerkers, 300 miljoen omzet en diverse gespecialiseerde bedrijven binnen de groep, leveren ze innovatieve oplossingen op het gebied van outsourcing, detachering en consultancy. Onder het dak van Cohedron werken specialisten met expertise in het ruimtelijk en sociaal domein, financiën, sociaal-medisch advies, schuldhulpverlening, HR en communicatie.
Cohedron maakt deel uit van House of HR, een bedrijf dat wordt ondersteund door private equity (Bain Capital). House of HR is een toonaangevende Europese groep van HR-dienstverleners en Cohedron is een van de  belangrijke onderdelen.
De organisatie streeft naar een duurzame en maatschappelijke impact, waarbij ze voortdurend werken aan het verbeteren van hun dienstverlening. Hierdoor krijg je volop de mogelijkheid om je continu te ontwikkelen in jezelf en in je functie.
Interesse? Solliciteer hier.
#replace title#